Večerní degustační menu
Zensai
Drobné jídlo, tradiční japonský předkrm, podtrhující čerstvost a sezónnost ingrediencí
Otsukuri
Výběr syrových ryb, čerstvé wasabi, mořské řasy, zelenina
Yakimono
Grilovaný pokrm, připravený v japonském stylu, s důrazem na zachování přirozené chuti a textury surovin.
Tento chod lze za příplatek 1000,-/osoba zaměnit za japonské Wagyu A5+
Agemono
Lehký a křupavý smažený pokrm
Nimono
Vařené jídlo, připravované speciální technikou, která dodává pokrmům bohatou chuť – UMAMI
Sushi
Hoso maki 3 ks, nigiri sushi 2 ks
Misoshiru
Tradiční japonská polévka
Cena za osobu 2500,- / připravujeme minimálně pro dvě osoby, poslední objednávka ve 21:00
Párování saké k menu
1100,-/osoba
Párování vína k menu
1490,-/osoba
