Restaurace YAMATO a Pavel Palas uvádějí
2. Champagne party - 7.3. 2018 začínáme v 17:30
cena 3 500 Kč / osoba
1. Zensai santen mori
Kaki
Ústřice s omáčkou pondzu, momiji oroshi a pažitkou.
Maguro tataki
S omáčkou tosazu, nastrouhaným zázvorem.
2. Hotate no kimi sosu
Mušle sv. Jakuba se žloutkovou omáčkou a červeným kaviárem.
Heucq Pére & Fils – Extra-Brut
3. Suzuki na saka mushi
Mořský vlk vařený na páře se sake se zeleninou.
Heucq Pére & Fils – Antique 2010
4. Foie gras no ringo miso yaki
Pečené foie gras s jablkovým miso.
Heucq Pére & Fils – Brut Prestige
5. Niku jaga
Vařené jehněčí maso s bramborem a černým Lanýže.
Heucq Pére & Fils – Cuveé spéciale: Originel 20019990.- Kč
Sashimi
Rolka s tunakem a lososem s dresinkem z japonské meruňky.
Laurent Bénard – Vendange 2010
6. Sushi
Wagyunkan, kamo nigiri s celerem a šípkovým miso, yuzu sake gravlax.